Grimstad-boksere vant over landslagsutøvere

Helge, Henning, Hadle

King of the Ring 8-10 januar 2016.

69 kg. Helge Engesland Grimstad Bokseklubb vs Salavat Khatuev Skien Bokseklubb. Helge møter her en meget sterk og god bokser Salavat Khatuev. Salavat er norsk mester flere ganger, han har fått kongepokalen flere ganger, han har deltatt i VM og European games i Baku, han har representert Norge i mange turneringer rundt i verden. Helge med sine snaut 30 kamper på CV-er nok litt preget av den sterke motstanderen. Helge går allikevel fryktløst til verks og de lager en spennende fartsfylt kamp gjennom alle tre rundene. Da Helge vant med dommerstemmene 2-1 sto jubelen i taket. Helge er videre til finalen i en klasse med bare toppboksere fra Norge, Sverige og England.

Resultater på Grimstad bokserne i King of the Ring

91 kg. Armintas Dluckys Grimstad Bokseklubb vs Kevin Okyere Melhus Oslo BK. Armintas er i kampmodus, etter at han tapte nettopp mot landslagsbokseren Kevin i NM-finalen 2015 har Armintas hatt lyst på et returoppgjør. Kevin vant sin semifinale på KO så vi vet han hadde krutt i høyra. Armintas går fryktløs til verks og presser på i alle rundene. Han greier og få Kevin bakpå og styrer det meste av kampen og vinner en fortjent seier 2-1 og Gull i King of the Ring 2016.

Finaler lørdag: C 69 kg Barzan Palany Jafi Grimstad Bokseklubb vs Alil Milli BK Masen. Barsan bokser meget bra helt fra første runde, han bokser selvsikkert og bra gjennom alle tre rundene og vinner en klar 3-0-seier og gull i King of the Ring 2016.