REKRUTTSERIEN ØST.

REKRUTTSERIEN ØST.
GRIMSTAD BOKSEKLUBB STILTE MED TO BOKSERE I REKRUTTSERIEN ØST.

OSLO LØRDAG DEN 25. JANUAR 2020

Bilde fra V: Haakon Lauvrak og Martin Yasir Ehsani

Junior Lettvekt (60 kg) 

Martin Yasir Ehsani, Grimstad BK VS Simen Wold, (vallhall kampsport.

Klok av skad fra sist kamp starter Martin kampen rolig og kontrollert, styrer kampen til sin fordel og vinner runden. Runde to jobber Martin i minste laget og runden blir noe jevnere. Tredje og siste runde tar Martin og girer opp et hakk og får inn noen fine treffere, men blir lit ivrig og får poeng trekk og en advarsel for å slå med innsiden. Taper derfor kampen med dommer stemmene 4-1.

Senior Weltervekt (69 kg)
Haakon Lauvrak, Grimstad BK VS Iskende Ekinci, Fagen-1926 BK

Haakon debutere i dette stevnet og er en smule anspent, men åpner kontrollert og bokser bra treffer mest i første runden og vinner den. Leder også på treffere i andre runde men,  han blir litt ivrig og byr litt for mye på seg selv og blir dermed truffet et par gange. Da et av slagene også er urent og treffer til bakhodet uten at han får telling, velger sekundanten og hive inn handkleet og avbryte kampen.

Leave a Reply

%d bloggers like this: